Frisør til børn & voksne med særlige behov

Hos Salon Køster har vi mange års erfaring med styling, klipning og farvning. Vi tilbyder en lang række forskellige frisørbehandlinger og ved hvordan vi bedst forkæler dig og dit hår.

Book en tid til klipning

Vi ved at ingen kunder er ens og alle kan have forskellige behov. Derfor tilbyder vi også vores kunder, muligheden for at få deres hårbehandling i et privat lokale. Dette lokale er særligt egnet til dig som ikke ønsker eller kan sidde i et lokale blandt andre mennesker. Årsager kan skyldes alt fra autisme til migræne. Årsagen er helt din egen, vi ønsker bare at kunne tilbyde dig en frisørbehandling inden for dine rammer.

Book en tid til klipning

 

Frisør med fokus på dine behov

Når du besøger Salon Køster er du i fokus. Vi lytter og tager højde for dine behov og ønsker. Vores private lokale er lyst og indrettet hyggeligt. Ligeledes er det muligt at have en gæst eller ledsager med. Der kan være mange årsager til at du ønsker eller har brug for din frisørbehandling er i private omgivelser. Årsagen vedkommer ikke os, vi ønsker blot at det ikke står i vejen for muligheden for selvforkælelse hos din frisør.

Har du spørgsmål forud for din tid eller har du spørgsmål til os og vores salen, er du altid velkommen til at kontakte os.

Frisørprodukter i høj kvalitet

Vi lægger stor vægt på at de produkter vi benytter os af i vores salon, lever op til vores standard. Derfor benytter vi os af salo brandet, Paul Mitchell. Produkterne har stor anerkendelse i frisørbranchen og er manges foretrukne kvalitetsmærke. Produkterne er uden skadelig kemi, miljøvenlige og ikke testet på dyr, fordi vi kun ønsker at benytte os af produkter vi selv kan stå inde for.

Med vores produkter fra Paul Mitchell, får du den fulde salon oplevelse. Plejende og aktive ingredienser, som efterlader dit hår glansfuldt og skinnende.

Book tid til klipning i privat lokale

Hvad end årsagen er, tilbyder vi frisørbehandling i et trygt og privat lokale. Har du spørgsmål til vores behandlinger eller lokale, er du altid velkommen til at kontakte os forud for din tid. Har du behov for at komme forbi salonen og se lokalet, er du også mere end velkommen.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Salon Køster.

Book en tid til klipning
Book en tid

66 15 66 55