Din herrefrisør Odense

Hos salon Køster bliver du mødt af en imødekommende og hyggelig stemning, når vi tager imod dig og byder dig velkommen indenfor.

Book en tid til klipning

Din herrefrisør Odense

Har du brug for en dygtig herrefrisør i Odense? Er det blot spidserne, der skal studses, eller overvejer du en ny frisure? Og skal det være en traditionel eller en moderne klipning? Salon Køster giver dig en professionel herreklipning efter dine ønsker. Hos os er du i gode hænder, og vi har mange års erfaring med herreklip i både traditionelle og moderne frisurer. I vores frisørsalon bliver du forkælet med en professionel kvalitetsoplevelse, så du bliver tilfreds med resultatet og går herfra med en frisure, der passer godt til dig.

Hyggelig herrefrisør i Odense

Salon Køster er en hyggelig salon med en herlig stemning i behagelige og moderne omgivelser. Vi vil gerne have, at du føler dig godt tilpas, når du træder ind i salonen, og hos os bliver du mødt af imødekommende personale og en hyggelig stemning. Når du sætter dig i frisørstolen, kan du slappe af og forkæle dig selv med en professionel behandling.

Du er i trygge og erfarne hænder

Salon Køster har eksisteret siden 2003, men vi har mere end 30 års frisørerfaring. Vi har styr på klippeteknikker, trends og hårprodukter. Hvis du ønsker hjælp til, hvilken frisure der klæder dig, kan vi også vejlede dig om det. Har du brug for råd om produkter, styling og hårpleje? Så spørg os hellere end gerne i salonen.

Gode og miljørigtige produkter

Hos Salon Køster bruger vi gode kvalitetsprodukter, der er fri for skadelig kemi. Vi anvender det lækre salonmærke, Paul Mitchell. Udover at være skånsomt for miljøet har Paul Mitchells hårprodukter en eksklusiv salonkvalitet, som plejer og beskytter dit hår.

Bestil en tid hos din frisør

Hos Salon Køster står vores frisører klar til at tilbyde dig en professionel herreklipning, og vi kan også hjælpe dig med stylingen. Bestil en tid hos os i salonen.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Salon Køster.

Book en tid

69 69 21 94