Børneklip

Børneklip af børn i alle aldre

Hos salon Køster bliver du mødt af en imødekommende og hyggelig stemning, når vi tager imod dig og byder dig velkommen indenfor.

Book en tid til klipning

Mange års erfaring med at klippe børn

Er din krudtugle ved at blive ekstra lang i toppen? Så kan det være tid til at give barnet en ny, frisk frisure, som både du vil finde fin og som barnet også vil blive glad for.

Vi har mange års erfaring med børneklipning, og ved at det kan være vidt forskelligt, hvad det enkelte barn kunne tænke sig. Derfor er vi meget alsidige og sørger for at finde et fint kompromis, så det både ser sejt ud for barnet, og er anstændigt for forældrene. Så hvis du leder efter en dygtig frisør på Fyn, så er du kommet til det rette sted!

Vi gør klipningen til en hyggelig oplevelse

Det kan være en udfordring at få børn til at sidde stille på stolen, når de skal klippes. De vil meget hellere lave så meget andet, og nogle børn kan direkte synes, det er ubehageligt at mærke saksen i håret. Derfor har vi gjort vores for at gøre klipningen til en rar oplevelse for barnet. Vi har opsat en skærm så børn kan blive underholdt .

Klipningen klares, mens de knapt bemærker det, og vi viser barnet, at der er tale om en rar oplevelse, hvor de får en smart frisure.

Vi bruger produkter uden skadelig kemi

Hos Salon Køster har vi fokus på at bruge nænsomme produkter, som plejer og styler håret effektivt. Derfor er vores hårprodukter baseret på naturlige ingredienser, som giver håret næring via naturens midler. Vi fører primært Paul Mitchell produkter, hvor vi har helt styr på, hvad de er fremstillet af. På den måde kan vi style dit barns hår, uden at udsætte det for skadelig kemi.

Book en tid til dit barn i vores online bookingkalender. Har du spørgsmål i forhold til børneklipning eller vores produkter, er du altid velkommen til at ringe på 66 15 66 55.

I Salon Køster elsker vi hyggelig stemning og klipper samt styler frisurer for enhver smag. Som frisør i Odense udføre vi dameklip, herreklip og børneklip. Vi fokuserer på at give hver kunde en personlig behandling, hvor vi finder frem til det look, der passer bedst til kundens stil og ansigtsform.

Book en tid

66 15 66 55