Din damefrisør Odense

Hos salon Køster bliver du mødt af en imødekommende og hyggelig stemning, når vi tager imod dig og byder dig velkommen indenfor.

Book en tid til klipning

Din damefrisør Odense

Vores frisørsalon er moderne og med en herlig og hyggelig atmosfære. Som damefrisør i Odense lægger vi stor vægt på, at du som frisørkunde får en behagelig og professionel oplevelse i salonen, når du skal forkæle dig selv med en behandling.

Klip, farve og styling

Vi tilbyder alle slags klipninger og permanentbehandlinger. Vi laver også flotte effekter og farvetoner – både helfarvninger og striber for et flot og naturligt resultat. Som hårstylist med mange års erfaring er vi opdateret på de nyeste hårtrends, farver og frisurer. Vi laver også håropsætninger og styling – fra moderigtigt hverdagslook til flot festhår. Fortæl om dine ønsker og lad Køsters kyndige frisører give dig dit drømmelook til din næste fest.

Miljøvenlige kvalitetsprodukter

I Salon Køster forkæler vi dit hår med lækre miljørigtige kvalitetsprodukter. Vi har stort fokus på at tilbyde hårprodukter fri for skadelig kemi. Vi bruger det anerkendte salonbrand, Paul Mitchell, som er kendt som frisørbranchens foretrukne kvalitetsmærke, som er uden skadelig kemi og ikke testet på dyr. Produkterne fra Paul Mitchell har en lækker og luksuriøs salonkvalitet med plejende og aktive ingredienser, der giver dig et glansfuldt og skinnende hår.

Book en tid til en ny frisure

Hos Salon Køster er vi klar til at give dig en stilfuld klipning og flot styling. Book en tid og fortæl os om dine ønsker til dit look.

Vi glæder os til at byde dig indenfor i salonen og forkæle dig med en flot frisure.

Book en tid

69 69 21 94