Salon Køster

Om Køster Hair Artist

Hos salon Køster bliver du mødt af en imødekommende og hyggelig stemning, når vi tager imod dig og byder dig velkommen indenfor.

Book en tid til klipning

Hyggelig salon med mere end 30 års erfaring

Hos salon Køster bliver du mødt af en imødekommende og hyggelig stemning, når vi tager imod dig og byder dig velkommen indenfor.

Marianne – frisør

Marlene – frisør

Sarah – elev

Fokus på dig og dit hår i en hyggelig atmosfære

Salonen har eksisteret siden 2003, mens Marianne har været i frisørfaget i over 30 år. Med mange år i branchen står vi altid klar med gode råd til hårpleje og styling, og vi er kendt for at ramme plet med nye frisurer, der passer flot til kundernes ansigt.

Vi tager højde for din hårtype og ansigtsform

Det er ingen hemmelighed at vi har haft mange forskellige slags kunder. Her har vi hurtigt erfaret, at det er meget individuelt, hvilken frisure der passer bedst til hvem. Her kan det både være ansigtsform og stil der spiller ind – og ikke mindst dine egne præferencer.

Hos Salon Køster kan vi både lave frisurer efter et helt specifikt ønske, eller give nyt liv med forfriskende styling og ny hårstil.

Højt fokus på naturlige og skånsomme produkter

Vi er en af landets stolte Paul Mitchell saloner. Det betyder, at vores salon fører samtlige af Paul Mitchells produkter til styling og pleje. Samtidig har vi deltaget i diverse kurser i at anvende produkterne korrekt og give håret flot styling og effektiv pleje.

Paul Mitchell salonprodukter er fyldt af naturlige ingredienser. På den måde giver produkterne naturlig næring til håret, mens det bliver stylet flot.

Har du spørgsmål til vores salon eller produkter? Det kan være du har brug for et godt råd til hårpleje eller din næste styling? Du er altid velkommen til at kontakte din damefrisør Odense66 15 66 55.

Book en tid i vores frisørsalon Odense via vores online bookingsystem – vi glæder os til at byde dig velkommen i salonen!

Book en tid

66 15 66 55