Din frisør til kvinder med tørklæde

Salon Køster tilbyder klipning til kvinder med tørklæde og hijab. Vi forkæler dig med en professionel hårbehandling og klipning, i trygge og private omgivelser. Uanset om du går med hårbeklædning eller ej, fortjener dit hår den bedste behandling.

Book en tid til klipning

Vi har mange års erfaring og tilbyder gerne vejledning og inspiration, til hvordan du bedst plejer og passer dit hår. Har du spørgsmål til hvordan vi som frisør til kvinder med tørklæde og hijab, tilbyder en tryg og respektabel behandling, er du altid velkommen til at kontakte os.

Book en tid til klipning

 

Privat lokale til dig der har brug for en frisør til hijab

Hos Salon Køster har vi indrettet et privat lokale, hvor du kan nyde en professionel hårbehandling og klipning, i eget selskab. Vores private lokale, er til dig som ønsker en professionel frisørbehandling, men ikke vil gå på kompromi med din religion.

Lokalet er stort og indrettet hyggeligt, i samspil med vores salon. Her er ligeledes plads til en gæst, hvis I ønsker at blive klippet flere samlet.

En behandling hos Salon Køster er selvforkælelse, og derfor skal du også føle dig godt tilpas fra start til slut.

Kvalitetsprodukter med omtanke for miljøet

Din behandling hos Salon Køster er altid med miljøvenlige kvalitetsprodukter, det er forkælelse for både dig og jorden. Det er vigtigt for os at kunne tilbyde dig en behandling uden skadelig kemi, og som passer godt på både dit hår og hud.

Vi benytter os af det anerkendte salonbrand, Paul Mitchell; et kvalitetsmærke, der ikke bruger skadelige stoffer eller tester på dyr. Som frisør til kvinder med tørklæde og hijab, er det vigtigt for os at anvende produkter med plejende ingredienser, som passer godt på dit hår.

Salon Køster, din frisør til kvinder med tørklæde står klar!

Book tid til din næste klipning. Hos Salon Køster er du i professionelle omgivelser. Har du spørgsmål til vores lokaler eller din behandling, er du altid velkommen til at kontakte os eller komme forbi vores salon. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores hyggelige og trygge frisørsalon.

Book en tid til klipning
Book en tid

69 69 21 94